• Cashless DIOSA

  Sc DIOSA gaat met ingang van januari 2023 stapsgewijs over naar een "cashless" vereniging. Dat betekent dat er in de kantine op doordeweekse dagen en op zaterdagen niet meer met contant geld kan worden afgerekend. 

  Betalen in de kantine kan altijd nog gewoon met je pinpas en uiteraard ondersteunen wij ook contactloos betalen, maar we stimuleren nog meer het betalen met de clubcard.  

  Clubcard sc DIOSA 
  De DIOSA Clubcard is een handig betaalmiddel voor in de kantine van onze vereniging. Je kunt er snel, veilig en makkelijk mee betalen. Geen contant geld meer mee tijdens het sporten. Voor ons als vereniging betekent dit minder geldstromen, dus minder arbeidsintensief  en veiliger.  
  Je kunt er (vooralsnog alleen) via de kassa in de kantine tegoed op zetten. 

  Leden kunnen deze clubcard aanvragen. Teams kunnen een clubcard voor het team aanvragen om daarmee hun lappot voor het team te beheren.   

  Hoe vraag je de clubcard voor je kind of voor jezelf of je team aan? 
  Heel eenvoudig door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.   

  Met het indienen van een aanvraag, stem je in met onze privacyverklaring en geef je Twelve BV (de leverancier van ons kassasysteem) toestemming tot het verwerken van de door jouw ingevulde gegevens.  

  Nadat we de aanvraag ontvangen hebben, maken we de clubcard aan en zullen we deze aan je uitreiken. Vervolgens kun je er aan de kassa in de kantine tegoed op laten zetten. 
  Om je eigen clubcard te beheren, maak je zelf een account aan via Mijn KNIP Online. Beheren kun je dan via een app op je telefoon of op je computer/tablet doen. 

  Heb je nog vragen, stel ze gerust! Mail naar clubcard@scdiosa.nl. 

 • Aanvraagformulier clubcard