• VRIENDEN VAN SC DIOSA

  Met het sponsorinitiatief Vrienden van sc DIOSA kunnen sportliefhebbers de club een warm hart toedragen. Op een laagdrempelige manier kunnen deelnemers, oftewel Vrienden, de club een extra financiële impuls geven voor zaken die niet vanuit de contributie-opbrengsten en sponsorinkomsten kunnen worden voldaan. De Vrienden van sc DIOSA varen hun eigen koers, maar doen alles in overleg met het bestuur van sc DIOSA.

  Hoe werk het?
  Als je lid wil worden van Vrienden van sc DIOSA betaal je een lidmaatschap van €50 per seizoen. Uw naam wordt vermeld op een bord in de sportkantine (anoniem lid worden kan natuurlijk ook). De laatste vrijdag in de maand september wordt er een gezellige Vrienden-van-sc-Diosa-avond georganiseerd, waarbij wordt besloten aan welk doel het beschikbare budget wordt besteed.

  Het leuke van de Vrienden van sc DIOSA is dat deze Vrienden zelf inspraak hebben op het doel van het binnengekomen geld. De ideeën worden verzameld via het mailadres vrienden@scdiosa.nl en op de jaarlijkse ledenavond zullen de meest voorkomende ideeën bekend gemaakt en kan er gestemd worden.

  Wil jij ook meedoen met De Vrienden van sc DIOSA? Bekijk dan onderstaande formulieren.
  Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons: vrienden@scdiosa.nl
  En namens de club, ontzettend bedankt!

 • Download - Vrienden van Diosa inschrijfformulier
  Vrienden van Diosa inschrijfformulier
 • Download - Vrienden van Diosa regelement