• Zondag 12 juni a.s. zal op sportpark “de Wissen” te Balgoy voor de zesenveertigste keer het Diosa familievoetbaltoernooi worden gehouden. Wij zouden dit evenement graag opgenomen zien in de “agenda rubriek(en)” en hopelijk kan er ook een redactioneel stukje aan gewijd worden. Een bezoek van uw verslaggever en/of fotograaf op de toernooidag voor een impressie zouden wij natuurlijk ook erg op prijs stellen.

  46e DIOSA FAMILIEVOETBALTOERNOOI

  Twee jaar lang mochten we geen sportief familie evenement organiseren vanwege Corona, maar nu is het dan eindelijk weer zover! Op zondag 12 juni a.s. zal op sportpark “de Wissen” te Balgoy voor de zesenveertigste keer het Diosa familievoetbaltoernooi worden georganiseerd.

  Met veel enthousiasme is er door de deelnemende families gewerkt aan de optimale samenstelling van hun teams en spelers, dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat er dit jaar 17 senioren elftallen en tevens 17 junioren elftallen zullen deelnemen. Vanwege het grote deelnemersveld zullen we het evenement starten wanneer het dauw nog op de velden staat en uiteindelijk de finale spelen rond de klok van 17:30.

  Een hele dag voetbal en feest voor jong en oud, waarin de welbekende families; van Beuningen, Willems, de Groot, Rossen en nog velen meer met elkaar de sportieve strijd aangaan om zich uiteindelijk winnaar te kunnen noemen van het ‘Diosa Familietoernooi’ en de felbegeerde ‘Cup met de grote Oren’ vast te mogen houden.

  Behalve kijken naar attractief voetbal is er op sportpark “de Wissen” aan de Eindsestraat nog veel meer te beleven. Voor de kinderen zijn er extra leuke attracties aanwezig, zoals een luchtkussen en er is de mogelijkheid om geschminkt te worden.

  Dit spannende en bovenal sportieve familievoetbaltoernooi zal feestelijk worden afgesloten met de prijsuitreiking verzorgd door Miss DIOSA! Nadat de champagne kurken hebben geknald en het ‘We are the Champions’ is gezongen kan de feestavond losbarsten onder begeleiding van een van de beste feest-DJ’s van Nederland, DJ Ronnie.

  Iedereen is van harte uitgenodigd om bij dit sportieve en feestelijke familiegebeuren aanwezig te zijn.

   

  klik hier om naar de wedstijdschema's voor de jeugd en senioren te gaan: Link