• 47e familievoetbal toernooi sc DIOSA | zondag 11 juni 2023

  Geachte sportvriend, 

  Onze vereniging organiseert ook dit jaar weer op de tweede zondag in juni het gezellige familietoernooi op het sportpark “de Wissen” te Balgoij / Nederasselt.

  Senioren

  Wederom mag je twee centrale personen opgegeven, die een eerstegraads familierelatie met elkaar moeten hebben. Dit wil zeggen partners, broers, zussen, zwagers, schoonzussen, kinderen of ouders.

  Ook niet-samenwonende partners met een minimaal 5 jaar aaneengesloten relatie vallen onder eerstegraads familie, wat hopelijk leidt tot meer en/of nieuwe mogelijkheden voor (nieuwe) families om een elftal te kunnen samenstellen. Zie voor nadere uitleg het reglement.  

  Junioren

  Net als voorafgaande jaren staan we toe dat juniorenteams samengesteld worden uit twee families die geen relatie met elkaar hebben, de zogenaamde combinatieteams. Echter, hiervoor gelden strikte voorwaarden welke in het reglement zijn opgenomen evenals een nadere uitleg inzake de diverse team-categorien. Dispensatie is bij het jeugdtoernooi uitgesloten.

  Dispensatieregeling senioren

  Dispensaties zijn alléén voor het seniorentoernooi beperkt toegestaan. Indien een familie niet aan 14 spelers kan komen mogen zij aanvullen met maximaal 2 gastspelers die lid zijn van sc DIOSA. Dit mag alleen als het totaal aantal spelers inclusief de gastspelers in dat team niet boven 14 personen uitkomt. Er is dus geen sprake van een spelerspool. Als deelnemend team met te weinig spelers kunt u dus zelf opzoek gaan naar leden binnen onze vereniging.

   Inschrijvingen en inschrijfgeld

  We verzoeken jullie de inschrijfformulieren uiterlijk zondag 7 mei 2023 bij John Reijnen, Kerklaantje 3 te Nederasselt, tel.nr. 06 – 19 01 74 93, e-mail j.reijnen18@gmail.com in te leveren.

  Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 50,00 per seniorenteam (jeugdteams doen gratis mee). Inschrijfgeld dient op de speeldag zelf voor aanvang van de eerste wedstrijd te worden voldaan.

  Het programma zal uiterlijk in de week van 22 mei op de website gepubliceerd worden.

                                            

  Met vriendelijke groet,

                                                

  De Familievoetbalcommissie.