• Mc Sorland blijft aan als hoofdtrainer sc DIOSA 1! 

  Voor het seizoen 2023-2024 blijft Dennis Mc Sorland aan als hoofdtrainer van het eerste van sc DIOSA.  

  Dit wordt het 5de seizoen voor Mc Sorland, die na 4 jaar intensieve samenwerking met assistent-trainer en kameraad Erik-Jan Demming, alleen verder gaat als hoofdtrainer.  
  Erik-Jan heeft besloten zijn actieve trainerscarrière voorlopig even op een laag pitje te zetten.
  Het trainersduo heeft een aantal mooie jaren achter de rug.  Dennis kijkt terug op deze periode als zijnde een fijne en leerzame periode. De ondersteuning en begeleiding die Erik-Jan gaf, aan hem, aan het team en aan de leiding, was goed.
  Tijd voor een nieuwe stap voor Dennis, hoofdtrainer van sc DIOSA! 

  Ondanks dat het perspectief van sc DIOSA 1 voor dit seizoen beperkt is, mede geplaagd door een behoorlijke blessuregolf, is er een groot wederzijds vertrouwen om het 5e seizoen in te gaan. 

  Voor nu hebben Mc Sorland en Demming nog één missie: het seizoen goed afsluiten, met veel plezier, door er samen met het team en de leiding voor te zorgen dat we in de 4de klasse kunnen blijven.
  Dat zou voor Erik-Jan nog eens een mooi afscheid zijn.  

  Van den Dungen blijft aan als trainer van sc DIOSA 2! 

  Ook Martin van den Dungen, trainer sc DIOSA 2, blijft voor het seizoen 2023-2024 aan als trainer voor het 2de elftal van sc DIOSA.
  Voor Martin wordt dit het 4de seizoen, waaruit tevens een groot wederzijds vertrouwen blijkt. Als kleine club zijn we trots op die band. 

  Sc DIOSA 2 doet het goed. Met een 5de plaats kunnen ze nog steeds naar boven kijken voor de eerste drie plaatsen.

  Hoe het gaat aflopen wachten we af, maar we kijken vol vertrouwen en enthousiasme uit naar het seizoen 2023-2024 met Mc Sorland en Van den Dungen!